Velké povánoční slevy kávovarů SAECO a DéLonghi

Rádi byste se po dlouhém dni v práci posadili do pohodlného křesla, přečetli si zajímavou knížku a vychutnali šálek horkého voňavého espressa nebo cappuccina s kopečkem nadýchané mléčné pěny posypané mletou skořicí? Navštivte internetový obchod CESK a využijte výhodných povánočních slev a bonusů.

Kávovary SAECO: espresso jedním stisknutím

Kávovary SAECO jsou jednoduché, plně automatické kávovary vhodné především do domácností a menších kanceláří. Díky inovativní technologii jednoho tlačítka připravíte espresso jediným stiskem. Kávovar za vás kávu namele, zváží, odměří přesnou dávku a pečlivě upěchuje. Poté přes ni pod ideálním tlakem 15 barů protlačí horkou kávu a vaše Vánoce dostanou rázem italský nádech.

Jaké kávovary SAECO najdete v internetovém obchodě CESK?

  • Saeco Primera cappuccino s integrovaným systémem na tvorbu cappuccina vám umožní přeměnit mléko na bohatou pěnu
  • kávovary z kolekce Saeco Talea s revolučním designem vás překvapí svojí barevností i futuristickými tvary
  • kávovary Odea Saeco jsou díky jednoduchému ovládání ideálním pomocníkem do všech domácností

Nevíte, jaký typ kávovaru značky SAECO by byl pro vás nejvhodnější? Zeptejte se odborníků ze společnosti CESK, kteří vám rádi poradí a v případě zájmu také předvedou, jak vybraný kávovar funguje. Kávovary SEACO jsou k dostání již od 9 300 korun.

Tichý kávovar Dé Longhi ESAM 5500

Kávovar Dé Longhi ESAM 5500 je výkonný přístroj se zabudovanými mlecími kameny a velmi tichým chodem mlýnku pro ničím nerušený požitek z kávy. S kávovarem ESAM 5500 si můžete připravit kávu přesně podle vašich představ - stačí nastavit správnou sílu kávy, hrubost mletí kávových zrn a teplotu spařování.

Součástí kávovaru je také speciální nádoba, ve které se směšuje mléko se vzduchem a do připraveného šálku vytéká hustá mléčná pěna. A co se stane s mlékem, které nevyužijete? Necháte ho ve směšovací nádobě a uschováte v lednici, dokud opět nedostanete chuť na lahodné cappuccino.

Kávovary pro každého

Ať už hledáte vhodný vánoční dárek pro rodinné příslušníky, kteří si libují v přípravě kávových nápojů, anebo chcete potěšit sami sebe, kávovary CESK vás jistě nezklamou. V široké nabídce produktů najdete jednoduché kávovary, se kterými si lehce poradí i technicky ne příliš zdatní uživatelé. K dostání jsou také kávovary s množstvím nastavitelných funkcí pro opravdové fajnšmekry.

Ke všem zakoupeným kávovarům dostanete jeden kilogram prvotřídní kávy SanRemo a dekalcifikační prostředek zcela zdarma.

Přivítejte rok 2009 s šálkem kvalitního italského espressa v ruce! Prohlédněte si nabídku kávovarů CESK a využijte povánočních slev. Více informací o slevách najdete na stránkách CESK.

Sledujte RSS kanál této kategorie

Pošlete článek známému







* Položky označené hvězdičkou jsou povinné.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.