„Trpaslík mezi kávovary“ Saeco Xsmall je malý, ale výkonný

Chcete se blýsknout před obchodním partnerem, před přáteli nebo příbuznými? Naservírujte jim silné italské espresso s hustou pěnou, jemné cappuccino s nadýchanou čepicí ušlehaného mléka, ledové frapé nebo svařený džus ovoněný skořicí. Pořiďte si nejmenší automatický kávovar Saeco Xsmall a proměňte obývací pokoj nebo konferenční místnost ve stylovou kavárnu!

Trpaslík mezi kávovary nejen do domácnosti

# Saeco Xsmall patřil k nejmenším automatickým kávovarům na trhu. I přes své kompaktní rozměry a hmotnost necelých sedm kilogramů byl „trpaslík" Saeco Xsmall výkonným pomocníkem, který se hodí nejen do domácnosti a kanceláří, ale také do malých kaváren, restaurací nebo cukráren. Příprava espressa a dalších nápojů je totiž velmi rychlá a jednoduchá. Kávovar s vámi komunikuje pomocí dotykových tlačítek a dokáže připravovat dva šálky kávy najednou. Čas potřebný na výrobu nápojů ušetří také litrový zásobník na vodu a zásobník na použitou kávu.

Hledáte ten správný domácí kávovar?

Pro domácí použití jsou velmi pohodlné automatické kávovary, které zvládnou výborný šálek kávy na jedno stisknutí. Našim favoritem jsou kávovary DeLonghi, které patří mezi spolehlivé a kvalitní stroje.

Pokud preferujete pro přípravu kvalitního expressa pákové kávovary, doporučujeme pákovky SAGE, které patří mezi špičku ve své kategorii. 

 

 

Sledujte RSS kanál této kategorie

Pošlete článek známému







* Položky označené hvězdičkou jsou povinné.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.