TriestEspresso Expo 2010

Jste profesionály v oboru, káva a její zpracování je pro vás nejen byznysem, ale i osobním zájmem nebo dokonce vášní. Víte, že poskytovat služby té nejvyšší úrovně znamená neustále sledovat nové trendy a inovovat strategii. Chcete-li držet krok s nejnovějším vývojem, vypravte se do italského Terstu a navštivte ve dnech 28. - 30. října TriestEspresso Expo 2010.

Nové trendy z Itálie

TriestEspresso Expo je nejvýznamnější veletrh B2B zaměřený na vše, co souvisí s výrobními a komerčními procesy v průmyslu kávy espresso. Na letošním, již pátém ročníku této prestižní mezinárodní události se bude prezentovat 80 zemí. Dozvíte se, jaké jsou nejnovější trendy na trhu, získáte důležité kontakty, nápady a podněty pro vaše podnikání.

Bienále nabídne více než 250 vystavovatelů. Uvidíte prezentace výrobců přístrojů na přípravu espressa a pražení, výrobců vybavení, strojů na zpracování kávy, přípravu k prodeji, etiketování a balení. Setkáte se s výrobci náhradních dílů, ale také hrnků a širokého spektra doplňků pro podávání espressa.

Semináře, soutěže a kurzy

V rámci veletrhu můžete navštívit řadu odborných seminářů, uvidíte soutěž družstev mezi mezinárodními týmy „1.Mittel European Barista Open". Vybrat si můžete i některý z kurzů zaměřený na přípravu kávy espresso a degustaci pod vedením triestské Univerzity kávy.

K účasti je možné se registrovat vyplněním online formuláře na internetových stránkách bienále www.triestespresso.it.

Veletrh TriestEspresso Expo vás seznámí s kompletním procesem zpracování kávy od zeleného zrnka až k espressu v šálku. Hledáte-li nové podněty pro svou kavárnu a nechce se vám cestovat až do Itálie, klikněte zde a načerpejte inspiraci v internetovém obchodě CESK.

Sledujte RSS kanál této kategorie

Pošlete článek známému







* Položky označené hvězdičkou jsou povinné.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.