Trendy novinka: kávovary Nespresso CitiZ v hravém stylu velkoměsta

Zařizujete interiér svého bytu s maximální péčí, máte rádi krásně věci a prostor dotažený do detailu? Pro milovníky kávy a elegantního designu je tu nová podzimní řada kávovarů Nespresso CitiZ a Nespresso Citiz&Milk, které geniálně propojují originální ultra štíhlý vzhled ve stylu velkoměsta s perfektní funkčností.

Kávovar jako designová ikona

Řada kávovarů Nespresso CitiZ byla vyvinuta pod autorským vedením designéra Antoina Cahena z ateliéru Les Ateliers du Nord ve švýcarském Lausanne. Retro - moderní štíhlý design a vyspělá technologie vám přinesou skvělý zážitek nejen z vychutnávání, ale ze samotné přípravy kávy.

Autoři se při navrhování kávovarů inspirovali ruchem velkoměsta a jeho typickým architektonickým stylem. Tvarosloví kávovarů, které těží z tvarů dominantních budov, vyhledávaných památek i kulturních objektů, vnese do vaší kuchyně typickou energii, ruch i sofistikovanou eleganci.

Díky maximálnímu zeštíhlení se kávovary snadno vejdou i do opravdu malé kuchyně. Jste-li milovníky kávy a zároveň městského životního stylu, pořiďte si kávovar Nespresso CitiZ, který vám připraví perfektní espresso, aniž by zabíral spoustu místa!

Vyspělá technologie a autorský design: Nespresso CitiZ a Nespresso CitiZ&Milk

Řada kávovarů Nespresso CitiZ byla vyvinuta s důrazem nejen na originální design, ale zejména na vysokou funkčnost a praktické použití. Automatický kávovar snadno ovládáte pomocí praktických podsvícených tlačítek, samozřejmostí je také automatický režim úspory energie.

Kávovary Nespresso CitiZ vám umožní připravit souběžně dvě kávy, a to klasické espresso i lungo. Množství kávy můžete mít buď pod svou kontrolou, nebo jej svěřit automatickému programu. Mimořádnou předností je vysokotlaká pumpa o tlaku 19 bar. Model kávovaru Nespresso Citiz&Milk navíc přináší skvělé možnosti v kombinaci kávy a mléka. Snadno připravíte nadýchané cappuccino.

Vybírat můžete z různých barevných odstínů, přesně na míru vašemu interiéru! Tmavě zelená, černá, stříbrná, červená, titanová nebo slonová kost - barvy velkoměsta ve vaší kuchyni. Kávovar pro milovníky kávy a designu si můžete vybrat v internetovém obchodě CESK.

 

 

Sledujte RSS kanál této kategorie

Pošlete článek známému







* Položky označené hvězdičkou jsou povinné.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.