TOP design: Stylové a moderní kávovary

Obdivujete moderní průmyslový design? Patříte ke skupině těch, kteří milují vše, co je moderní, do detailu propracované a designově výrazné? Inspirujte se v našem článku a poznejte stylové kávovary, které nás zaujaly svým vzhledem, propracovaným funkčním designem a vysokou kvalitou zpracování.

Na českém trhu je k dostání řada velmi kvalitních a atraktivních kávovarů, které vám připraví lahodnou kávu a zároveň ozdobí vaši kuchyň. Mnohým milovníkům kávy ale tohle nestačí. Chtějí kávovar výjimečný, přitažlivý a sexy. Kávovar, který svým vzhledem a zpracováním přitáhne pohled všech návštěv, které si chtějí vychutnat šálek opravdu kvalitní kávy.

Štíhlé linie velkoměsta

Nespresso CitizMezi TOP design automatické kávovary, jak by šla společnost moderních, designově propracovaných kávovarů nazvat, si své místo jako první vydobyly kávovary na kapsle Nespresso Citiz. Tyto na trhu poměrně nové kávovary zaujmou spojením vyspělé technologie přípravy kávy v kávových kapslích s ultra štíhlým vzhledem inspirovaným ulicemi a budovami moderních velkoměst.

Ulice velkoměsta ve vaší kuchyni

Designéři si s kávovary na kapsle Nespresso Citiz skutečně vyhráli a při tvorbě popustili uzdu své fantazii. Zaměřili se na současné trendy městského způsobu života a kávovary Citiz přizpůsobili tak, aby těmto trendům co nejvíce vyhovovaly. Automatické kávovary na kapsle Nespresso Citiz jsou proto typické svými štíhlými, prostorově nenáročnými liniemi a kompaktními rozměry. Pohodlně se vejdou i do kuchyní malých městských bytů. Designu dominují štíhlé linie kopírující ulice velkoměsta. Navozují pocit, že vám na kuchyňské lince skutečně stojí některá z výškových budov. Celkovou atmosféru a městský vzhled dotváří použité barvy. Převládá titanová šeď, stříbrná nebo červená barva. Typicky městské barvy.

Podlehnout kávovarům Citiz je opravdu snadné. Mají prostě vše, co se od moderního kávovaru současné doby očekává - originální design, kompaktní rozměry a umožňují rychlou přípravu kávy v kávových kapslích. Kávovary Nespresso Citiz se jednoduše stanou dominantou vaší kuchyně!

Švýcarský retro design

Jura ENA 5 Cherry

Hledáte-li opravdu malý a zajímavý kávovar do domácnosti nebo kanceláře a záleží vám především na vysoké kvalitě zpracování a jedinečném designu, švýcarský kávovar Jura Ena 5 je tím pravým pro vás.

  • Trendy retro design
  • Malé kompaktní rozměry
  • Svěží barevné kombinace
  • Bezchybná příprava kávy

Jura Ena 5 patří mezi automatické kávovary, které se hodí nejen do domácnosti nebo kanceláře, ale také do menší stylové kavárny či baru.Na první pohled kávovar Jura Ena 5 zaujme svým atraktivním vzhledem, který se vrací k osvědčenému a v současnosti velmi modernímu „retro stylu". Typickými rysy, jež se vracejí do let minulých, jsou v případě kávovaru Jura Ena 5 jednoduché tvary, svěží kombinace pastelových barev a doplňky z leštěného kovu. Pohledem na tento kávovar umístěný na kuchyňské lince designově vyvedené kuchyně se na okamžik vrátíte o několik desetiletí zpět. Do doby, kdy se rodily první kávovary a pití kávy představovalo opravdový společenský rituál.

  • Kávovar Jura Ena 5 získal ocenění Red Dot Designe Award za „dokonalý design". 

K zajímavostem tohoto kávovaru patří bezesporu i jeho kompaktními rozměry. Jura Ena 5 patří díky své šířce pouhých 23,8 cm k jedněm z nejtenčích automatických espresso kávovarů na světě! Koupí automatického kávovaru Jura Ena 5 si do své kuchyně přinesete malý, charismatický a ušlechtilý spotřebič, se kterým si přípravu kávy zamilujete. Stejně jako lahodné espresso kávovarem připravené. Stačí stisknout tlačítko!

Kávovar bez špetky kompromisu

DeLonghi Primadonna 6700Nezaujal vás ani jeden z předešlých kávovarů? Hledáte nějaký opravdu výjimečný a špičkový automatický kávovar moderního designu s bezchybnou technologií přípravy espressa? DeLonghi Esam 6700 Touch Primadonna nepřipouští žádné kompromisy!
DeLonghi Primadonna patří do skupiny cenově dražších kávovarů, které však nabízejí vysoký uživatelský komfort. Cena v tomto případě zcela odpovídá kvalitě. Technické zpracování kávovaru, vyspělá technologie přípravy kávy, propracovaný a originální design nebo snadné ovládání pohodlně dostačuje požadavkům i těch nejnáročnějších milovníků kávy.

Na prvním místě je design a zpracování!

K výrobě celého těla kávovaru byl využit ušlechtilý a leštěný kov. DeLonghi Primadonna je opravdu zajímavý a dominantní spotřebič do moderní kuchyně. Designéři, kteří tento automatický kávovar navrhovali, obratně skloubili jednotlivé prvky v jedinečný celek, který byl následně s chirurgickou přesností vyroben. Nejvýraznějším prvkem přitahující největší pozornost je velký dotykový displej s menu v českém a slovenském jazyce. Elegantně dotváří celkový vzhled kávovaru a nabízí pohodlnou obsluhu.

Máte rádi pravé italské espresso? Nebo cappuccino, caffe latte či latte macchiato? DeLonghi Esam 6700 Touch Primadonna umožňuje snadnou přípravu většiny kávových specialit, které jsou v současné době mezi konzumenty kávy velice oblíbené.

5 důvodů, proč je tento kávovar výjimečný:

  1. Celokovové tělo z ušlechtilého kovu a velký dotykový displej
  2. Možnost přípravy většiny kávových specialit stiskem jediného tlačítka - cappuccino
  3. Rozmanité doplňující funkce zvyšující uživatelský komfort
  4. Automatická funkce vypnutí a zapnutí kávovaru šetřící energii i vaši kapsu
  5. Samočisticí a odvápňovací schopnost, která drží kávovar v kondici

Zaujal vás některý z kávovarů natolik, že si jej hodláte pořídit? Všechny tyto automatické kávovary a podrobné informace o nich najdete zde.

 

Sledujte RSS kanál této kategorie

Pošlete článek známému







* Položky označené hvězdičkou jsou povinné.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.