Splňte si svůj sen o dokonalé domácí kávě

Toužíte po dokonalé kávě doma nebo kanceláři, jakou ji dělají profesionálové v kavárnách? Plnoautomatické kávovary DeLonghi patří mezi absolutní špičku ve své kategorii.

Automatické kávovary DeLonghi ECAM

Kávovary DeLonghi ECAM udělají veškerou práci za vás. Příprava kávy nebyla nikdy jednodušší. Samotná příprava začíná mletím kávy – kávovary mají vestavěný mlýnek, který kávu namele vždy čerstvou před samotnou extrakcí. Fresh mlýnky mají tichý chod a 13 programů hrubosti mletí.

De'Longhi ECAM 350.75 S  

Plnoautomatický kávovar De'Longhi ECAM 350.75 S splní i ty nejnáročnější přání.

Káva si tak zachovává stále vlastnosti, lahodnou chuť a vůni. Kávovary připraví každý nápoj na jedno kliknutí do pár okamžiků. Vychutnejte si lahodné espresso, krémové cappuccino, latte macchiato nebo LatteCrema s hustou mléčnou pěnou.

 

 

Rozšířená funkčnost a jednoduché ovládání

Kávovary mají přednastavené programy na přípravu nápojů. Pokročilí a náročnější uživatelé mohou dokonce nastavovat jednotlivé parametry přípravy kávy – na ovládacím panelu jednoduše nastavujte množství kávy, vody a teploty extrakce.

De'Longhi ECAM 350.55 B 

Plnoautomatický kávovar De'Longhi ECAM 350.55 B v elegantní černé.

 

Vedle standardních funkcí k přípravě kávy jsou kávovary DeLonghi ECAM vybaveny programy na automatické odvápnění a čištění nebo nastavení tvrdosti vody.

 

 

Příslušenství ke kávovarům DeLonghi ECAM

Žádný kávovar na světě sám po sobě nezametá a nedokáže se bez menší pomoci o sebe postarat. Stále vyžaduje minimální péči. Kávovary vyžadují pravidelnou údržbu podle pokynů výrobce – čištění, odvápnění a servisní prohlídky.

 Sada na čištění a údržbu DeLonghi

Balení obsahuje: odvápňovač (2 x 100 ml), filtr, čistič trysky na mléko (250 ml), utěrku z mikrovlákna, štěteček/stěrku, kartáč, proužek na testování tvrdosti vody a návod.

cisteni kavovaru

 

Odvápňovací dekalcifikační prostředek DeLonghi

Kromě dekalcifikační schopnosti má také sanitační a antibakteriální účinek. Balení obsahuje 500 ml přípravku. Na jedno čištění kávovaru spotřebujete 125 ml dekalcifikátoru, je tedy na 4 použití.

cisteni kavovaru

Skleničky DeLonghi

S originálními sklenicemi na espresso, cappuccino a latte macchiato zůstane Vaše káva dlouho teplá. Sklenice mají dvojité termo stěny z borosilikátového skla a jsou umyvatelné v myčce. Káva ve originálních DeLonghi sklenicích navíc skvěle vypadá.

skleničky delonghi

Sledujte RSS kanál této kategorie

Pošlete článek známému







* Položky označené hvězdičkou jsou povinné.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.