Saeco – kávovary, které pracují za vás, 2. díl

Máte rádi silné espresso s minimem vody, nebo si raději dopřeje kávu s pořádnou porcí mléka či našlehanou mléčnou pěnou? Italský výrobce Saeco myslí na všechny. Ze třech základních typů produktů Saeco si vybere skutečně každý. Přečtěte si 2. díl našeho článku o kávovarech, které vás překvapí svojí jednoduchostí a moderním designem.

Všechny kávovary Saeco mají společnou jednu vlastnost - variabilitu. Zvolte si množství kávy, vody nebo mléka. Nastavte si, jak má být káva silná nebo jakou má mít teplotu. Každý šálek kávy z přístroje Saeco může být jiný. Záleží zcela na vaší chuti nebo chuti vašich hostů.

Saeco Primera cappuccino

Pro milovníky cappuccina vyrobilo Saeco revoluční přístroj, který je charakteristický spojením funkčního designu a inovativními technologiemi. Zapomeňte na externí trysky na šlehání mléka. Primera cappuccino disponuje integrovaným systémem Touch2Cappuccino, který vám umožní jednoduše sterilovat a napěnit mléko přímo v kávovaru.

Saeco Primera cappuccino má zabudovaný barevný dotykový displej, pomocí kteréhosi jednoduše zvolíte vlastnosti připravované kávy nebo odstartujete samočisticí proces. Technologie Touch Lift vám umožní velmi snadno upravit výšku odkapávací plochy. Káva tak může téct do malých hrnečků nebo třeba do vysokých sklenic typických pro latte.

Kávovar Primera cappuccino umožňuje také nastavovat sílu kávy nebo vyjmout jádro kávovaru a opláchnout ho vodou. Vhodný je do domácností i stylových kaváren.

Kolekce Saeco Talea

Kávovary z řady Saeco Talea ocení především milovníci jednoduchého futuristického designu, který byl vytvořen společností BMW Designworks ze Spojených států. Harmonie linií a tvarů je zkombinována s kvalitními materiály a vysokou funkčností. Za design kávovarů Talea získalo Saeco v roce 2007 designérskou cenu „red dot".

kávovarem Talea si připravíte své oblíbené espresso za malou chvilku. Má totiž dva na sobě nezávislé topné systémy. Jeden slouží na přípravu kávu, druhý zajišťuje výrobu horké páry nebo vody. Nebudete tak muset čekat, až se stroj nahřeje.

Stejně jako kávovar Primera cappuccino se může i řada Talea pochlubit SBS technologií pro snadnou regulaci síly kávy, systémem pro úpravu výšky odkapávací plochy Lift Touch nebo keramickými mlecími kameny. Součástí kávovaru je i externí tryska, která vám umožní přípravu mléčné pěny na cappuccino. Můžete si také pořídit externí nádobu, která mléko našlehá za vás.

Odea Saeco do každé kuchyně

Toužíte po vlastním domácím kávovaru? Odea Saeco je ideálním pomocníkem při přípravě kvalitního domácího espressa. Jednoduchý moderní design zapadne do každého interiéru a pomocí systému jednoho tlačítka zvládne kávu připravit úplně každý.

Díky moderním technologiím za vás kávovar Odea namele čerstvou kávu, upěchuje ji a přepaří horkou párou. Samozřejmostí jsou keramické mlecí kameny, systém Touch Lift nebo externí tryska na šlehání mléka.

Zaujal vás některý z kávovarů Saeco? Navštivte internetový obchod CESK a informujte se více o jednotlivých produktech. Součástí nákupu je i nabídka seřízení kávovaru a zaučení, jak s kávovarem zacházet.

Nechte vaši kuchyni provonět pravým italským espressem nebo cappuccinem!

Sledujte RSS kanál této kategorie

Pošlete článek známému







* Položky označené hvězdičkou jsou povinné.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.