Saeco – kávovary, které pracují za vás, 1. díl

Nemusíte být profesionálními baristy, abyste svým přátelům naservírovali lahodné espresso nebo cappuccino s kopečkem našlehané mléčné pěny. Stačí zmáčknout jediné tlačítko. Přečtěte si 1. díl článku o automatických kávovarech Saeco a dozvíte se, že jednoduché řešení je někdy to úplně nejlepší.

 

Saeco - lídr ve světě kávovarů

Firmu Saeco založili v roce 1981 obchodní partneři Sergio Zappella a Arthur Schmed. Malá společnost rodinného typu se sídlem v apeninském městě Gaggio Montano se stala známou po celé Itálii.

V říjnu roku 1999 získalo Saeco kontrolu nad firmou Gaggia S.p.A. Díky spojení s uznávaným výrobcem profesionálních kávovarů si Saeco výrazně vylepšilo svojí pozici na trhu a stalo se jednou z nejznámějších značek v oblasti výroby kávy. Dnes je Saeco považováno za lídra italského i evropského trhu.

SaecoZnačka Saeco už stačila za svojí dlouholeté existence ovládnout evropský i severoamerický trh. Najdete ji v kanadských, japonských, australských nebo argentinských obchodech. Oceňují ji i jedni z největších znalců kávy - Brazilci. Kávovary Saeco si můžete pořídit i u nás - například v internetovém obchodě společnosti CESK.

Systém jednoho tlačítka

Saeco vsadilo na jednoduchost - v designu i konstrukci kávovaru. Díky inovativní technologii jednoho tlačítka přestala být příprava kvalitního espressa pouze záležitostí profesionálů, majitelů kaváren a restaurací. Hrnek lahodné kávy si může snadno připravit kdokoliv v pohodlí svého domova.

Součástí kávovarů Saeco jsou i integrované keramické mlecí kameny, které zrnkovou kávu namelou. Kávovar umí kávu zvážit a pečlivě upěchovat. Poté přes ni pod tlakem protlačí horkou páru - a pravé italské espresso je na světě. Co jste mezitím dělali vy? Jen dolili vodu, připravili hrnky a zmáčkli tlačítko.

Většina kávovarů Saeco má také samočisticí a odvápňovací funkci. Zbytky kávových olejů nebo vodní kámen za vás kávovar odstraní sám.

Snadné ovládání i údržba, kvalita a minimalistický moderní design - takové jsou výhody kávovarů Saeco. Zajímá vás, jaké kávovary má Saeco v nabídce? Přečtěte si 2. díl našeho článku a nechte se inspirovat nápady italské značky, která má styl.

Sledujte RSS kanál této kategorie

Pošlete článek známému







* Položky označené hvězdičkou jsou povinné.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.