Novinka DéLonghi Primadonna ESAM 6700 umí zaujmout

Jak poznáte správně připravené cappuccino? Přece podle bohaté mléčné pěny, do které se cukr vpíjí pomalu a kterou můžete usrkávat i dlouho poté, co vám číšník nápoj naservíruje na stůl. Přesně takové cappuccino si mohou každý den dopřávat majitelé automatického kávovaru DéLonghi Primadonna ESAM 6700. Co dalšího umí značkový kávovar nejen do domácnosti? Přečtěte si naši recenzi!

Osvědčené funkce i něco navíc

Novinka DéLonghi Primadonna ESAM 6700 se na trhu objevila teprve nedávno. Svým moderním vzhledem, jednoduchým ovládáním a snadnou údržbou připomíná starší modely z řady Délonghi Primadonna. Oproti svým předchůdcům má ale nová Primadonna něco navíc - s uživateli komunikuje v českém i slovenském jazyce, šetří elektrickou energii a disponuje také novou funkcí LONG pro přípravu silné, poctivé kávy.

Dopřejte si „espresso na míru"

Kávovar DéLonghi Primadonna ESAM 6700 umí pracovat s předem namletou i čerstvou zrnkovou kávou. Najdete v něm vestavěný keramický mlýnek s velmi tichým chodem a 13 stupni hrubosti mletí. Espresso je vždy připravováno při ideálním tlaku 15 barů a použitá káva vyhozena do speciálního zásobníku.

Každý máme jiné chutě. U Primadonny ESAM 6700 si proto můžete snadno nastavit sílu i množství kávy a připravit si espresso přesně podle vašich představ. Všechny předvolby se přitom ukládají do paměti přístroje a můžete je kdykoliv znovu vyvolat. Máte rádi velkou a silnou kávu? Právě vy budete nejvíce využívat funkci LONG, díky které je dávka kávy semleta hned dvakrát a vydávána po impulzech.

Cappuccino stiskem jediného tlačítka  

DéLonghi Primadonna ESAM je splněným snem všech milovníků cappuccina, latté macchiata a dalších kávových specialit s vysokým obsahem mléka. Součástí kávovaru je patentovaný systém IDF na tvorbu mléčné pěny přímo v přístroji. Mléko se šlehá ve skleněné nádobě a hustá pěna vytéká tryskou do připraveného šálku, kde se mísí s kávou. To všechno stiskem jediného tlačítka. Mléko, které vám zbylo, přitom můžete ponechat v nádobce a uchovat v lednici pro další použití.   Když je tryska na mléčnou pěnu špinavá, rozsvítí se na kávovaru kontrolka.

Čištění IDF systému probíhá stejně jako údržba dalších částí přístroje automaticky.

Za výborné vlastnosti si musíte připlatit

Především v kanceláři bývá automatický kávovar zapnutý celý den pro případ, že by bylo nutné rychle připravit kávu pro návštěvy. I když přístroj právě nepracuje, spotřebovává spoustu elektrické energie. U přístroje DéLonghi Primadonna ESAM 6700 lze naprogramovat automatické vypínání a zapínání. Spotřebu energie tak můžete mít jednoduše pod kontrolou.

Automatický kávovar DéLonghi Primadonna ESAM 6700 je ideálním pomocníkem nejen do kanceláří a domácností, ale také menších kaváren a restaurací. Pro jeho nákup hovoří skvělé technické vlastnosti a moderní design. Proti zase vyšší cena. V internetovém obchodě CESK přístroj ESAM 6700 zakoupíte za 45 900 korun bez DPH.

Více informací o novém automatickém kávovaru z řady DéLonghi Primadonna ESAM 6700 najdete zde.

Co dalšího nás na kávovaru DéLonghi Primadonna ESAM 6700 zaujalo?

  • nastavitelná výška adaptéru pro různě velké šálky
  • nahřívač šálků
  • plášť z leštěného nerezu
  • odnímatelná odkapávací mřížka s indikátorem hladiny tekutiny
  • možnost volby tvrdosti vody
  • příprava dvou šálků najednou

Sledujte RSS kanál této kategorie

Pošlete článek známému







* Položky označené hvězdičkou jsou povinné.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.