Králové mezi kávovary – 2. díl

Patříte mezi majitele stylové kavárny, restaurace nebo baru a poohlížíte se po novém kávovaru? Pokud hledáte něco skutečně exkluzivního a jedinečného, přečtěte si druhý díl našeho článku o králech mezi kávovary. Dozvíte se, co vám mohou exkluzivní kávovary nabídnout a proč byste měli uvažovat o jejich koupi.

Exkluzivní kávovary – cena odpovídá výkonu

Exkluzivní kávovary mohou někoho na první pohled odradit svojí vysokou cenou. Vězte ale, že se vám drahá investice rozhodně vyplatí. V profesionálních provozech jsou kávovary vystavovány velké zátěži a jsou na ně kladeny speciální nároky. Musí umět vyrobit silné espresso, jemné cappuccino i ohřát vodu na čaj – to všechno za co nejkratší dobu a s minimálním úsilím obsluhy přístroje.

Kávovary do kaváren a restaurací by měly být vyrobeny z těch nejkvalitnější a nejodolnějších materiálů. Měly by s vámi jednoduše a rychle komunikovat a nabídnout vám dostatek možností pro výrobu různých nápojů. Musí také vynikat zajímavým designem, který se bude dobře hodit do každého interiéru. To vše exkluzivní kávovary splňují a jejich cena je tak přímo úměrná vysokému výkonu a jedinečnému designu, kterými disponují.

microbarProfesionální automat pracuje za vás

Hledáte takový kávovar, který by nevyžadoval složitou obsluhu a celou přípravu kávy zvládl za vás? Poohlédněte se po kompaktním automatickém profesionálním přístroji typu Microbar. Microbar je malý svými rozměry, ale velký výkonem a počtem funkcí.

Nabízí vám osm základních voleb nápojů, které můžete různě kombinovat s ohřátým mlékem nebo mléčnou pěnou. Velmi jednoduše tak můžete vytvořit klasické espresso, laté machiatto nebo cappuccino. V Microbaru si můžete také ohřát vodu na čaj nebo využít parní trysku a podávat svým hostům svařené víno nebo grog.

kávovar thermoplan tigerPresovací jednotka je vyrobena z vysoce odolné oceli. Jednoduchým pohybem ji můžete z kávovaru vyjmout a opláchnout od nečistot. Samozřejmostí je i systém pro nahřívání šálků. Microbar si můžete objednat v elegantní černé barvě, k dostání je i v jedinečném stříbrném provedení.

Za zmínku jistě stojí i automatický profesionální kávovar Thermoplan Tiger, který vás na první pohled zaujme originálním designem. Tato „šelma“ mezi kávovary si snadno poradí s přípravou mnoha kávových nápojů stejně jako Microbar. Thermoplan Tiger můžete napojit na evidenční jednotku a být tak přesně informováni o tom, kolik šálků kávy jste vydali.

Pákové kávovary SanRemo – design i výkon

Pokud chcete mít větší svobodu v přípravě kávy, sami si ji umlít a napěchovat, jsou tu pro vás poloautomatické profesionální kávovary. Z těch nejvíce vynikají produkty společnosti SanRemo.

kávovar CapriVšechny profesionální pákové kávovary SanRemo jsou vybaveny měděným kotlem a celkovým potrubím v mědi, automatickým dopouštěním vody a rotačním vysokotlakým čerpadlem. Nejprodávanější modely jsou CAPRI a MILANO – díky cenové dostupnosti a kvalitnímu zpracování,“ říká odborník na kávovary a výkonný ředitel společnosti CESK Michal Černý.

Produkty společnosti SanRemo také vynikají krásným designem. Zvlášť zajímavé je červenostříbrné nebo černostříbrné provedení. K dostání jsou jako jednoskupinové i víceskupinové přístroje. Kávovary SanRemo ocení provozovatelé stylových restaurací a barů.

Zaujal vás některý z exkluzivních profesionálních kávovarů? Navštivte obchod společnosti CESK a informujte se více o jednotlivých produktech. Dopřejte vaší restauraci nebo kavárně skutečný luxus!

Sledujte RSS kanál této kategorie

Pošlete článek známému







* Položky označené hvězdičkou jsou povinné.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.