Králové mezi kávovary – 1. díl

Zákazníci se při výběru nového kávovaru nejčastěji rozhodují na základě poměru ceny a výkonu. Pokud ale patříte mezi ty, kteří si potrpí na dokonalou kvalitu a jedinečnost, můžete si vybírat mezi skutečnými klenoty. Vydejte se s námi do světa exkluzivních kávovarů bez kompromisů! V prvním díle se dozvíte, které kávovary vítězí svými schopnostmi i vzhledem v domácnostech a kancelářích.

Exkluzivita znamená špičkové technologie

Exkluzivita je ve světě kávovarů spojená s originálními technologiemi a funkcemi. Skutečně dobrý kávovar je takový přístroj, který ve svých schopnostech vyniká nad ostatní – svému majiteli výrazně usnadní práci a zároveň mu ponechá volnost nastavit si sílu kávy i její teplotu přesně tak, jak to má nejraději.

Exkluzivní kávovary se svými majiteli komunikují pomocí displeje. Bezpečně vás provedou procesem přípravy espressa nebo cappuccina. Díky špičkovému softwarovému vybavení je ovládání kávovaru velmi jednoduché. Samozřejmostí je komunikace v češtině.

Primadonna – první dáma mezi kávovary

primadonnaPatříte mezi milovníky cappuccina s bohatou našlehanou pěnou? Zapomeňte na externí trysky a manuální šlehání mléka. Italská společnost DéLonghi přišla na trh s převratnou novinkou – kávovarem DéLonghi Primadona. Mléko jednoduše nalijete do speciální nádobky, ve které se smísí se vzduchem. Hustá pěna je pak do hrníčků dávkována přímo z přístroje. Nevyužité mléko můžete ponechat v nádobce, uchovat v lednici a využít později.

Příprava cappuccina, krémového espressa a dalších typů nápojů je plně automatizovaná. Komunikaci v češtině zajišťuje propracovaný software a displej. Zvolit si můžete množství i sílu kávy, nastavitelná je také hrubost mletí zrnkové kávy. Kávovar ale umí pracovat s již namletou kávou. DéLonghi Primadonna vás uchvátí svým jedinečným designem. Díky nerezovému opláštění a elegantním tvarům se stala první dámou mezi kávovary.

Tichý, ale výkonný Perfecta ESAM

perfectaVynikající kávovar s jedinečným designem a funkčními vlastnosti se skvěle hodí do kanceláří i domácností. Přístroj Perfecta ESAM z dílny DéLonghi s vámi bude komunikovat v češtině a pomocí názorných symbolů. Příprava espressa nikdy nebyla tak jednoduchá!

Kávovar Perfecta ESAM ocení především znalci dobré kávy, kteří si chtějí nastavit sílu i teplotu kávy přesně podle svých představ. Díky patentovanému termobloku bude teplota připraveného espressa vždy ideální a konstantní po celou dobu přípravy kávy. Přístroj navíc disponuje supertichým výkonným mlýnkem a třinácti stupni hrubosti mletí.

Exkluzivní kávovar není náročný na údržbu. Odvápňování i čištění od zbytků kávy zvládne sám. Vy pouze stisknete jediné tlačítko.

Více kandidátů na vítěze mezi kávovary

primeaMezi exkluzivní kávovary vhodné do domácností a kanceláří patří i přístroje z řady Saeco Primea Cappuccino, o kterých jste se mohli dočíst v článku o společnosti Saeco. Neměli bychom zapomenout ani na kávovar DéLonghi ESAM 4500, který nabízí spojení originálního designu a špičkového softwaru. Ten vám umožní jednoduché nastavení síly a množství kávy i uložení daného výběru do paměti přístroje.

Zajímají vás podrobnější informace o exkluzivních kávovarech? Navštivte internetový obchod CESK a dozvíte se více. Pokud patříte mezi majitele kavárny nebo restaurace, přečtěte si i druhý díl našeho článku, který vám řekne více o výjimečných profesionálních kávovarech.

Sledujte RSS kanál této kategorie

Pošlete článek známému







* Položky označené hvězdičkou jsou povinné.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.