Králové kanceláří: automatické kávovary vhodné do kanceláře

Poohlížíte se po novém kvalitním kávovaru pro své zaměstnance, který oživí interiér kanceláře a umožní jednoduše a rychle připravit šálek lahodné kávy? Přečtěte si náš článek o kávovarech vhodných nejen do kanceláře, které pohodlně zvládnou zatížení v podobě přípravy několika šálků kávy denně. Dozvíte se, co by měly takové kávovary do kanceláře umět a proč byste měli uvažovat o jejich koupi.

Kávovary do kanceláře musíte vybírat pečlivě a s rozmyslem. Důležité je přemýšlet o jejich vytížení, požadovaných funkcích, vhodném designu nebo rozměrech. Zároveň je třeba zvážit, co od kávovaru očekávají jeho uživatelé, kteří budou kávovar nejčastěji používat. Právě oni jsou zdrojem informací, který by vám měl při výběru nejvíce pomoci.

Obecně lze říci, že kávovar do kanceláře musí nabídnout především rychlou přípravu kávy, jednoduché intuitivní ovládání, elegantní design a mnohdy také kompaktní rozměry. Dále by měl umět připravit nejen silné espresso, ale také cappuccino nebo další oblíbené kávové speciality - to vše rychle, jednoduše a s minimálním úsilím. V kancelářích není čas ani prostor na přípravu kávy, která zabere velké množství času.

Automatické kávovary, jež vám v tomto článku představíme, tyto požadavky z velké míry splňují. Některé nabízejí „více muziky", jiné zase méně. Vždy však jejich cena odpovídá kvalitě, výkonu a počtu funkcí.

Saeco Syntia Black: Jednoduchý, ale výkonný pomocník do kanceláře

Automatické kávovary - Saeco Syntia BlackPrvním z naší trojice kávovarů do kanceláře je automatický kávovar Syntia Black značky Saeco. Tento malý kávovar se nejlépe hodí do menších kanceláří, kde pohodlně a rychle obslouží veškeré osazenstvo - od ředitele přes manažery až po řadové zaměstnance. Silné, kvalitně připravené espresso si zamiluje opravdu každý.

Rychlou přípravu kávy zajišťuje jednoduché ovládání pomocí několika tlačítek a také možnost připravovat dva šálky kávy najednou. To oceníte v případech, kdy si chcete šálek kávy vychutnat se svými kolegy a spolupracovníky.

Kávovar Saeco Syntia Black nabízí atraktivní vzhled, díky kterému se hodí do takřka každého interiéru kanceláře. Vyroben je z kvalitních materiálů a funkce, kterými je vybaven, představují ideální kombinaci pro využití kávovaru v kanceláři.

5 věcí, které na kávovaru Saeco Syntia Black oceníte:

  • Malé rozměry a kvalitní zpracování, 
  • příprava dvou šálků kávy najednou,
  • jednoduchý ovládací displej s ikonami pro intuitivní ovládání,
  • sofistikovaný systém alarmů,
  • zabudovaný mlýnek na kávu.

Jura ENA 7 Aroma booster: Elegantní sekretářka

Hledáte-li výraznější kávovar kompaktních rozměrů a elegantního vytříbeného designu, vhodnou alternativu pro vás může představovat automatický kávovar Jura ENA 7 Aroma booster. Tento malý automatický kávovar se pyšní titulem „nejtenčí automatický kávovar na světě" a je proto vhodný do prostorově menších kanceláří, kde není místo pro velké, často velmi nemotorné automatické kávovary. Jeho skvělý design z něj zároveň dělá ideální doplněk do kanceláří, kde je dáván velký důraz na skladbu a design interiéru. Jura ENA 7 uspokojí i ty nejnáročnější uživatele.

Automatický kávovar Jura ENA 7 nabízí několik předností, které skutečně oceníte. Aby dostál svému označení „nejtenčí kávovar na světě", jsou to především jeho kompaktní rozměry, které na první pohled zaujmou. Dalším disciplínou, ve které Jura ENA 7 opravdu vyniká, je design. Hravý retro design, zajímavé barevné kombinace a kvalitní zpracování potěší každého, kdo nachází zalíbení v moderních a funkčních věcech.

Automatický kávovar Jura ENA 7 Aroma boostPřednosti, které dělají tento kávovar výjimečným:

  • Automatický systém samočištění,
  • funkce Aroma boost pro přípravu extra silného espressa nebo lunga,
  • funkce úspory elektrické energie - E.S.M., automatické odpojení od el. sítě, režim Stand by,
  • jednoduché intuitivní ovládání,
  • displej komunikující pomocí výstražných barev (zelená, oranžová, červená).

Chcete-li výjimečný, designově výrazný a funkcemi nabitý malý kávovar do kanceláře, Jura ENA 7 Aroma boost patří mezi ideální kandidáty.

DeLonghi Perfecta ESAM 5500 promění kancelář ve stylovou kavárnu

Hledáte automatický kávovar, který přípravu kávy zvládne za vás a vaše zaměstnance? Kávovar, který nevyžaduje složité ovládání a je schopen připravit nejen espresso, ale také speciality s mléčnou pěnou? Zapřemýšlejte o zakoupení kávovaru DeLonghi Perfecta ESAM 5500. Tento elegantní kávovar se hodí do moderních kanceláří nebo reprezentativních prostor, kde je na prvním místě především technická vyspělost, vzhled a kvalita kávy.

Automatické kávovary DeLonghi - Perfecta ESAM 5500DeLonghi Perfecta patří mezi kávovary vyšší cenové kategorie, neboť jde o dokonale zpracovaný kávovar nabitý mnoha funkcemi.

Nabízí vám možnost přípravy kávy a mléčných specialit, například cappuccina, stiskem jediného tlačítka. Dále umožňuje připravit silné espresso, italské ristretto espresso, café lungo nebo caffé late.

Samozřejmostí je jednoduché ovládání a kvalitní dvouřádkový displej s ikonami pro snadnou komunikaci s kávovarem. Nechybí ani nahřívač šálků, který prohřeje šálky před přípravou kávy.

Za zmínku také stojí jeho čistící funkce. Kávovar je vybaven automatickým systémem samočištění a dekalcifikace, který jej udržuje v dokonalé kondici. Chuť kávy není ovlivněna nečistotami z vody, zbytků kávy nebo mléka. Kávovaru je také vybaven „zelenými" funkcemi na úsporu elektrické energie. Můžete kávovar naprogramovat tak, aby se v určitou dobu zapnul, vypnul nebo úplně odpojil od elektrické sítě.

Dále jistě oceníte:

  • Integrované počítadlo vydaných porcí kávy,
  • přípravu dvou šálků kávy najednou,
  • tichý vestavěný mlýnek na kávová zrna,
  • indikaci množství zrnek, vody a kávové sedliny,
  • a elegantní, vysoce funkční a propracovaný design.

Automatický kávovar DeLonghi Perfecta ESAM 5500 oceníte v případě, že požadujete vytříbený design, opravdu kvalitní kávu a vysoké technické zpracování.

Zaujal vás některý z kávovarů natolik, že si jej hodláte pořídit? Všechny tyto automatické kávovary a podrobné informace o nich najdete zde

Sledujte RSS kanál této kategorie

Pošlete článek známému







* Položky označené hvězdičkou jsou povinné.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.