Kde koupit kávovar?

Nabízíme vám rychlý a jednoduchý výběr z desítek kvalitních kávovarů světových značek v našem internetovém obchodě. Oproti ostatním prodejcům se neomezujeme jen na prosté přeposlání krabice s přístrojem, ale poskytujeme velké množství nadstandardních služeb, az které byste jinak zaplatili nemalé peníze.

 

Služby, které nenabízí každý

  • Kávovar vám na vaše přání zdarma zkontrolujeme a otestujeme
  • Pokud si to budete přát, kávovar také bezplatně nastavíme
  • Samozřejmostí je u nás odborné a kvalifikované poradenství a servis
  • Rádi vás přesvědčíme o tom, že kávovarům skutečně rozumíme. Navštivte náš e-shop s kávovary nebo nás přímokontaktujte. Pracovníci společnosti CESK jsou připraveni vám odpovědět na jakékoliv dotazy.

Na výběr máte clou řadu různých typů kávovarů rozdělených podle typu a jejich určení.

Automatické kávovary pro domácnosti, kanceláře a bary

Vyberte si z široké nabídky kávovarů nejlepších českých a zahraničních značek. Automatické kávovary pro domácnosti, kanceláře a bary, vám umožní snadnou přípravu lahodné kávy a ve vaší kuchyni se stanou klenotem mezi spotřebiči.

Profesionální pákové kávovary

V nabídce pro vás máme připraveny kvalitní profesionální pákové kávovary sloužící k tradiční přípravě lahodného Italského espressa a řady dalších kávových specialit. Ideálně se tak hodí do kaváren, restaurací nebo barů, kde je standardem vysoká kvalita podávané kávy.

Profesionální automatické kávovary

Kvalitní a dobré espreso ze vždy čerstvě umleté kávy vám umožní připravit profesionální automatické kávovary vhodné do všech gastronomických zařízení.

 

Domácí kávovary

Sledujte RSS kanál této kategorie

Pošlete článek známému







* Položky označené hvězdičkou jsou povinné.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.