Kávovary Jura: přesné jako švýcarské hodinky

Co mají společného luxusní hodinky, multifunkční nože a automatické kávovary Jura? Skvělé technické vlastnosti, elegantní design a zemi původu. Svoji touhu po dokonalosti, preciznost a důraz na detail vkládají Švýcaři do všech svých činností, včetně výroby espressa nebo cappuccina. S kávovary Jura bude vaše ranní káva stejně bezchybná a lahodná jako proslulá švýcarská čokoláda. Inspirujte se spojením tradice a moderních technologií!

Jura: tradiční značka v moderním obalu

Společnost Jura byla založena před více než 70 lety. Prvním výrobkem, který nesl typický červenobílý nápis, bylo elektrické rádio. Následovala varná konvice, toaster, žehlička nebo dvouplotýnkový vařič. První kávovar, který svým vzhledem připomínal spíš luxusní karafu, byl uveden na trh v roce 1937.

Zatímco kávovary ze třicátých let dnes najdete nejspíše jen v muzeích a soukromých sbírkách milovníků espressa, moderní produkty Jura jsou součástí mnoha domácností i profesionálních gastronomických provozů. Cílem švýcarské firmy Jura je přitom jejich neustálá modernizace. Každý rok proto představí nový typ kávovaru - opět o něco výkonnější než starší modely.

S kávovarem Jura si budete rozumět

juraJednoduché ovládání, originální vzhled a maximální variabilita jsou jen některými vlastnostmi kávovarů Jura. Všechny modely jsou vybaveny tříbarevným displejem a komunikací v češtině. V pohotovostním režimu svítí obrazovka zeleně, když měníte nastavení kávovaru, zežloutne a na chybu vás displej upozorní červenou barvou. I lidé, kteří si s technikou příliš nerozumí, budou mít vždy přehled o stavu kávovaru.

Máte raději silné espreso, nebo jemné cappuccino s čepicí našlehaného mléka? Kávovary Jura jsou vybaveny parní tryskou, se kterou připravíte mléčnou pěnu nebo horký džus s kořením. Pro přípravu espressa můžete využít předem namletou nebo čerstvou zrnkovou kávu. Výslednou chuť espressa ovlivňuje také kvalita vody. Proto jsou automatické kávovary Jura vybaveny dekalcifikačními filtry Claris, které z vody spolehlivě odstraní vodní kámen a změkčí ji.

5 důvodů, proč vyzkoušet kávovary Jura

  • Inteligentní technologie „eko“ ušetří až 40 % elektrické energie.
  • Tříbarevný displej a komunikace v češtině zjednodušují přípravu kávy.
  • Automatické čisticí a dekalcifikační procesy prodlužují životnost kávovaru.
  • Vestavěné filtry Claris změkčí vodu a zbaví ji vodního kamene. Káva pak chutná o moc lépe.
  • Kávovary Jura Ena s šířkou 28 centimetrů se vejdou i do té nejmenší kuchyně.

Šetří energii i vaše peníze

Jura myslí nejen na vaše chuťové buňky, ale také na vaše finance. Pro své kávovary proto vyvinula inteligentní „eko" technologii, která dokáže ušetřit až 40 % elektrické energie. Po vypnutí se kávovar automaticky odpojí od elektrické sítě a zamezí tak spotřebě energie v režimu spánku. Co se stane s údaji, které jste předtím uložili do paměti přístroje? Ty si kávovar stále pamatuje a znovu je vyvolá při dalším zapnutí.

kávovary

Skvělou kondici si kávovar Jura udržuje prostřednictvím dekalcifikace a pravidelného čištění, které probíhá zcela automaticky. Správnou údržbou se prodlužuje životnost kávovaru. Počáteční investice do jeho nákupu se vám tak časem alespoň částečně vrátí.

Jura Ena a Jura Impressa vás překvapí

Jura vyrábí dvě modelové řady, ve kterých najdete kávovary do domácností, přístroje do kanceláří, kaváren nebo restaurací. Kávovary Jura Ena patří se svojí šířkou 28 centimetrů k nejtenčím kávovarům na světě. Modelová řada Jura Impressa vás překvapí originálním designem i spoustou detailů, díky kterým je příprava kávy mnohem snadnější a přesnější.

Více informací o kávovarech Jura Ena i Jura Impressa najdete zde. Pochutnejte si na dokonalé „švýcarské" kávě!

Sledujte RSS kanál této kategorie

Pošlete článek známému







* Položky označené hvězdičkou jsou povinné.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.