Kávovary DéLonghi – krása, která funguje – 2. díl

Společnost DéLonghi patří ke světově uznávaným výrobcům kávovarů. Její značka ale zdobí i další produkty - od topení přes klimatizace až po toastery a fritovací hrnce. Kávovary, stejně jako další produkty, vynikají vysokou odolností, inovativními systémy ovládání a především nádherným designem. Přečtěte si 2. díl našeho článku o kávovarech DéLonghi a jejich unikátním vzhledu.

Kávovary od uznávaného designéra

Značka DéLonghi znamená úchvatný design, který vychází z tradic starověkého římského umění, ale i industriálního designu 50. let minulého století. Důraz je kladen na detaily a drobné prvky produktu, protože „Právě malé detaily mají obrovský vliv na to, jak si lidé dokáží užít práci s výrobkem Dé Longhi."

Není náhodou, že se přední designér společnosti DéLonghi Giacomo Borin zařadil mezi padesát nejvlivnějších designérů světa. Borin říká, že italský design nemá ve světě konkurenci. „Italové jsou od přírody velmi zvědaví. A právě tato vlastnost spojená s faktem, že je Itálie epicentrem módy, umění a kreativity, vzbuzuje v Italech přirozený cit pro design."

Kávovary DéLonghi vás tak překvapí svým jedinečným vzhledem, který u žádných jiných výrobků nenajdete. Nezapřou inspiraci renesancí i moderními technologiemi, módou italských přehlídkových mol i mistrovskými díly starých malířů.

Designéři z DéLonghi vědí, že je odvětví designu velmi dynamickou proměnlivou oblastí. Proto se rozhodli investovat do vzdělání a vývoje designu. Italská firma se tak stala první společností, jež věnovala peníze škole designu v Trevisu, která je velmi úzce spojena s univerzitou architektury v Benátkách.

Espresso s vůni Itálie

Na trhu dnes najdete několik typů kávovarů DéLonghi. Oblíbená je především série automatických kávovarů ESAM se zabudovanými mlecími kameny a nastavitelnou hrubostí mletí. Samozřejmostí je systém pro výrobu cappuccina a možnost volby množství a síly kávy.

Pořídit si kávovar DéLonhgi znamená vnést do vaší kavárny, restaurace nebo domácnosti i trochu italského šarmu a touhy po dokonalosti. Ochutnejte silné espresso, které vám připomene poctivost, s jakou jsou kávovary DéLonghi vyráběny.

Kávovary DéLonghi si můžete podrobněji prohlédnout a zakoupit v internetovém obchodu společnosti CESK.

Sledujte RSS kanál této kategorie

Pošlete článek známému







* Položky označené hvězdičkou jsou povinné.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.