Kávovar Gaggia Titanium Office – spolehlivá sekretářka

Již šest desítek let zásobuje tradiční italský výrobce kávovarů Gaggia nejen domácnosti, ale i profesionální gastronomické provozy - stylové pizzerie, cukrárny a kavárny. Nyní přichází na trh i s ideálním pomocníkem do kanceláří malých i velkých firem. S kávovarem Gaggia Titanium Office totiž můžete připravit nejen lahodné espresso nebo cappuccino, ale také instantní polévku nebo müsli s teplým mlékem.

 

Variabilita ve všech směrech

Plně automatický kávovar Titanium Office vyniká jednoduchým zacházením a variabilitou. Díky speciálnímu espresso plus systému je možné regulovat tlak v kávovaru a tedy i sílu připravované kávy pouhým pootočením jediného tlačítka. Navíc disponuje speciální funkcí „rapid steam", která zajišťuje dvojitý ohřev zvlášť pro zásobník na vodu a zvlášť pro páru. Do přípravy mléčné pěny na cappuccino se tak můžete pustit ihned po dovaření espressa. Vše probíhá rychle a bez čekání.

Kávovar není variabilní jen v možnosti nastavení jednotlivých funkcí, ale také ve výběru nápojů, které si s jeho pomocí můžete připravit. Co všechno Gaggia Titanium Office dokáže?

  • různé druhy espressa - od malého piccola přes klasické espresso až po velké šálky kávy
  • kávové nápoje s mlékem - kávovar Gaggia si zamilují příznivci cappuccina i laté s pořádnou porcí horkého mléka
  • instantní nápoje a polévky - využijte ohřátou vodu ze zásobníku a připravte si instantní polévku, horkou čokoládu nebo čaj

Pomocník, který myslí za vás

Kávovar Gagia Titanium Office vyniká skutečně jednoduchým ovládáním. Jeho součástí je vestavěný ocelový mlýnek s nastavitelnou hrubostí mletí a zabudovaný displej, který vás provede celým procesem přípravy vybraného nápoje. Displej vám navíc ukazuje i celkový počet připravených káv. Stává se vám, že zapomenete kávovar vypnout a on dál spotřebovává elektrickou energii? Gaggia Titanium Office myslí za vás - umí se totiž sám vypnout i zapnout.

Zvlášť v kancelářích se cení funkce automatického čištění, mytí a odvápňování. Údržbu usnadňuje i centrální varná jednotka, kterou lze jednoduchým pohybem z přístroje vyjmout a očistit pod tekoucí vodou.

Gagia Titanium Office za akční cenu!

Zaujal vás automatický kávovar Gaggia Titanium? Využijte jedinečné příležitosti pořídit si ho za akční cenuinternetovém obchodě CESK. Jako bonus můžete využít bezplatné zaučení, nastavení a otestování kávovaru.

Pořiďte si spolehlivý kávovar, který v přípravě kávy předčí všechny sekretářky!

 

Sledujte RSS kanál této kategorie

Pošlete článek známému







* Položky označené hvězdičkou jsou povinné.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.