DéLonghi Primadonna 6620: pro milovníky cappuccina a designu

Patříte mezi milovníky cappuccina posypaného skořicí, latté se spoustou našlehaného mléka nebo poctivého espressa se sametovou pěnou? Automatický kávovar DéLonghi Primadonna Latté 6620 potěší milovníky kvalitní kávy i moderního designu. Zajímalo nás, co všechno kávovar nabízí. Proto jsme se Primadonně podívali „na zoubek" a sepsali podrobnou recenzi. Nechte se inspirovat naším výzkumem provoněným kávou!

Ranní káva bez starostí

Ranní káva vás vždy spolehlivě povzbudí a dodá energii na celé dopoledne. Její příprava ale nesmí trvat příliš dlouho a musí nám stoprocentně chutnat. V „ranním kávovém testu" obstál DéLonghi Primadonna na jedničku. Automatický kávovar umí pracovat s předem namletou i čerstvou zrnkovou kávou. Systém plnění zásobníku na kávová zrna je přitom velmi jednoduchý. Zásobník, který je umístěn na dvou výsuvných lištách, stačí jemně povytáhnout k sobě, nasypat do něho vybraný druh kávy a lehce „zacvaknout" zpátky.

Přístroj DéLonghi Primadonna je vybaven vestavěným mlýnkem s velmi tichým chodem, který nabízí 13 stupňů hrubosti mletí. Pro přípravu espressa stačí zvolit sílu a množství kávy a stisknout tlačítko. Kávovar si kávu sám namele a spaří, odměří správné množství vody a krémové espresso je na světě. Použitou kávu DéLonghi Primadonna automaticky vyhodí do speciálního zásobníku.

Praktický pomocník pro milovníky cappuccina

Kávovar DéLonghi Primadonna ocení především zastánci pravého italského cappuccina a kávových nápojů s vysokým obsahem mléka. Přístroj totiž disponuje patentovaným systémem IDF na tvorbu mléčné pěny, který umožňuje našlehání mléka přímo v přístroji. Mléko se šlehá ve speciální karafě, ve které se dá také uchovat v lednici pro další použití.

Latté se většinou podává ve vyšších sklenicích a cappuccino v objemnějších šálcích. Tomu je přizpůsoben prostor pod tryskami i adaptér kávovaru, jehož výšku můžete nastavit přesně podle vašich potřeb.

Čištění vyžaduje pravidelnost

Kávovar se zanesenými tryskami a dobrá káva k sobě rozhodně nepatří. DéLonghi Primadonna 6620 se umí vyčistit sám. Automatický proces čištění se vztahuje i na trysku IDF systému. Vynášení odpadu a odstraňování kávových zbytků na povrchu Primadonny však zůstává na vás. Čištění byste měli provádět pravidelně, aby nedocházelo k množení bakterií.

Do domácnosti, do kanceláře i malé kavárny

Automatický kávovar DéLonghi Primadonna Latté je vhodný do domácností, kanceláří i menších kaváren. Patříte mezi technické amatéry? Právě pro vás je Primadonna 6620 ideálním řešením. Všechny kontrolky jsou umístěny na předním panelu. Modře podsvícený displej s vámi komunikuje v češtině a navádí vás, jak k jednotlivým krokům. Přístroj si navíc pamatuje, jakou kávu máte rádi. Vaše volby si ukládá do paměti.

Celokovový plášť, jednoduché tvary a důraz na detaily. DéLonghi Primadonna 6620 osvěží každý interiér. Pro nákup kávovaru hovoří také jeho cena. V internetovém obchodě Cesk.cz ho zakoupíte za 29 700 korun bez DPH, což není na poloprofesionální kávovar s dlouhou životností a skvělými technickými vlastnostmi mnoho.

Zaujal vás kávovar DéLonghi Primadonna Latté? Přečtěte si více informací!

Pět důvodů, proč vyzkoušet na DéLonghi Primadonna

  • Výroba mléčné pěny přímo v kávovaru pomocí patentovaného systému IDF
  • Automatická samočisticí funkce vám ušetří práci
  • Moderní design díky celokovovému plášti, modře podsvícenému displeji a elegantním detailům
  • Vestavěný mlýnek s keramickými kameny a velmi tichým chodem nabízí 13 stupňů hrubosti mletí
  • Variabilní adaptér lze přizpůsobit velikosti šálků

Sledujte RSS kanál této kategorie

Pošlete článek známému







* Položky označené hvězdičkou jsou povinné.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.