8. Mistrovství baristů ČR 2010/2011 má své vítěze

Špičkoví baristé se ve dnech 10. - 13. února 2011 sešli na osmém ročníku Mistrovství baristů ČR, konaného u příležitosti veletrhu Top Café, který byl součástí výstavy Top Gastro a Holiday World na výstavišti v pražských Holešovicích. V precizní přípravě a vrcholové práci s kávou se soutěžilo ve čtyřech základních kategoriích: Mistr kávy, Mistr kávy Junior, Mistr kávy International a zároveň proběhlo také 6. kolo mezinárodní soutěže týmů BARISTA OPEN.

  • Mistr kávy - již osmý ročník soutěže pro baristy profesionály
  • Mistr kávy Junior - druhý ročník soutěže pro baristy z řad studentů
  • Mistr kávy International - mezinárodní mistrovství baristů
  • BARISTA OPEN - 6. kolo soutěže mezinárodních baristických týmů

Kdo se stal letošním Mistrem kávy?

Mistrem kávy se na letošním klání stal Petr Kadeřábek z firmy Moak, za ním těsně následoval František Roháček za Coffee&Co a Monin, třetí místo obsadil Stanislav Cibula ze Slovenska. V kategorii Mistr kávy Junior zvítězila Nikol Švagříčková z Ostravské Střední školy společenského stravování, druhá byla Jana Bromová z Plzeňské hotelové školy u Borského parku a třetí Miriam Szaboová z hotelové školy v Nových Zámcích na Slovensku.

Detaily ze soutěží nebo podrobnosti týkající se účasti, ale i další informace a zajímavosti o kávě můžete najít na stránkách organizátora mistrovství, Školy kávy: www.skolakavy.cz.

 

Sledujte RSS kanál této kategorie

Pošlete článek známému







* Položky označené hvězdičkou jsou povinné.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.